Leväsjoen kyläkauppa

LIIKEMERKKI

Kaupalla ei oikeastaan ollut ennen tätä edes olemassa omaa liikemerkkiä, sillä kauppa oli pitkään osa K-ryhmää. Itsenäistymisen jälken oli tarve miettiä jotain omaa.

 

KYLTIT

Auki on -kylttiin tuotiin kaupan uusi logo ja muut oleelliset tiedot. Kaupan keltaisista sävyistä valkomusta-kyltti erottui selkeästi. Lisäksi polkupyöräparkkikylttiin haluttiin saada vähän erilaista näköä kuin on tavallisissa p-kylteissä. Kaupan ulkoseinässä oli ollut pitkään K-kyltti mutta siihen haluttiin valotaustainen Kahvio-kyltti.

 

LEHTIMAINOKSET

Lehtimainokset olivat sanomalehdessä ja alueen esitteissä ja tarkoituksella mustavalkoisia.

 

MUUT TYÖT

Kaupan 100v juhlallisuuksiin painettiin omat t-paidat sekä myyntiin että henkilökunnan käyttöön. Lisäksi kaupalla oli oma myynnissä 100v juhlaolut. Ulkoasussa haettiin rustiikkista mielikuvaa, olihan kyseessä 100v juhlat.