Pieksämäkeläiset ry

KOTISIVUT

Pieksämäkeläiset ry tarvitsi kotisivut toiminnastaan tiedottamiseen. Sivustoon haettiin hyvin yksinkertaista ulkoasua (ja ilmaista teemaa). Ratkaisuksi löytyi Tinyframework-teema WordPress-alustalle. Koko sivuston löydät tästä.

 

ROLL UP

Kyläkumppanihankkeen aikana Pieksämäkeläiset ry halusi myös Roll Upin tuomaan näkyvyyttä erilaisissa tilaisuuksissa. Roll Upin ulkoasulla haluttiin tuoda esiin eteenpäin menemistä ja korostaa logon kylässä -teemaa (Logo on Whitewall oy:n tuotantoa). Elementtejä poimittu logosta ja tyylitelty korostamaan eteenpäin menoa. Tekstin asemointi korostaa viestiä.

 

KÄYNTIKORTIT

Käyntikorteissa jatkettiin samaa linjaa kuin Roll Upissa.

 

FACEBOOK-MARKKINOINTI (ELÄVÄ JOULUKALENTERI)

Pieksämäkeläiset alkoivat organisoida elävää joulukalenteria ja markkinointi tapahtui pääosin Facebookin kautta. Kalenteria varten rakennettiin 24 erilaista kalenteriluukkua sekä muu Facebook-materiaali.

 

LOGOT JA ESITYS-GRAFIIKKA

Pieksämäkeläiset organisoivat Pieksämäen pihakirppispäivä -nimistä tapahtumaa. Sen mainontaan tarvittiin oma logo.

Yhdistys tarvitsee myös erilaisia diaesitysgrafiikoista. Pieksämäkeläisten Kyläkumppani & Kyläkumppani plus -hankkeissa syntynyttä kumppanuuspöytäajattelua vietiin eteenpäin erilaisten kuvien myötä.

 

LEHTI- JA MUUT MAINOKSET

Koska yhdistys järjestää tapahtumia, vie kuntademokratiaa eteenpäin sekä haluaa tuoda kaikkia Pieksämäen kyliä esiin, on yhdistykselle tehty erilaisia lehtimainoksia vuosien varrella. Osa mainoksista on pieniä sanomalehdissä julkaistuja, osa taas koko sivun kokoisia mainoslehdissä julkaistuja.

Kuvissa myös pari esimerkkiä ”perinteisistä” ilmoitustaulumainoksista (disco ja kumppanuuspöydät).

 

LOMAKKEET

Pieksämäkeläisille tein myös laskupohjan, jollaisia jo näkyvillä muissa postauksissa. Lisäksi tein kyläkirje-, kirje- ja kokousmateriaalipohjat. Näissä ei kuitenkaan mitään mullistavaa esitettävää, joten jätetty kuvat pois.