Järvi-Suomen Kylät ry

KOTISIVUT

Järvi-Suomen kylät ry oli aiemmin toteuttaneet sivunsa hivenen kankealla tekniikalla. Nyt sivuston toteuttamiseen otettiin pohjaksi WordPress, joka mahdollistaa monipuolisen muokkaamisen. Pohjana ulkoasulle hankittiin Customizer-teema, jonka avulla sivustolle saatiin virallinen ja silti nykyaikaisen näyttävä ilme. Customizer-teemassa on paljon hyviä ominaisuuksia, itse tykkään monipuolisesti muokattavasta otsikkokuvakarusellista.

 

ROLL UP JA KÄYNTIKORTIT

Jäsky siirtyi käyttämään Suomen kylien logoa ja siitä haettiin vähän erilaista näkemystä käyntikorttiin ja roll-uppiin.

 

KORTTIPROJEKTI

Järvi-Suomen kylien jäsenkylille teetettiin postikortit heidän kuvistaan. Kortteja tuli yhteensä reilu 30 kappaletta, jotka tehtiin joko kylien oman idean pohjalta tai samankaltaisella pohjalla. Esimerkkinä 1 kortti.

 

LOKAALI 2018

Historiallinen hetki Järvi-Suomen kylien kohdalla järjestää Lokaali – valtakunnalliset kyläpäivät. Sain kunnian tehdä materiaalit tapahtumalle. Mukana niin pieniä, 2 palstan lehti-ilmoituksia, kuin isoja A-standiin sopivia 500mm x 700mm julisteita. Osa 2-puolisia esitteitä.